Verhuur

Sinds kort zijn ons gebouw en terrein te huur voor scoutinggroepen, verenigingen, scholen en andere geïnteresseerden. We bieden een accommodatie op een prachtige plek in de natuur, voor een betaalbare prijs. Het terrein is geschikt om te kamperen (zomerkampen) en er mag ook in het gebouw overnacht worden.

Wat mag u verwachten:

• Een toiletruimte met drie toiletten en twee wastafels;
  • Een keuken met gasfornuis, magnetron, kleine oven, koelkast, spoelbakken en pannen.
  • Drie lokalen waarvan twee gescheiden met een flexibele wand (op aanvraag verwijderd tegen meerprijs);
  • Groen terrein met twee speelvelden en een kampvuurplaats gelegen in een bos.

Aangezien de afbouw van het gebouw nog gaande is, wijzen wij u erop dat het gebouw veegschoon is en de faciliteiten van basis-kwaliteit zijn. De huurprijs is hier ook naar.

Op de zaterdagmiddag buiten de schoolvakanties zijn er door de scoutinggroep zelf opkomsten en is het gebouw dus beperkt beschikbaar voor verhuur. In overleg is hierin veel mogelijk.

Op zaterdagochtend kun je begeleid een kinderfeestje in scoutingthema houden.

Interesse? Neem contact op!

* Wegens slechte ervaringen in het recente verleden verhuren wij niet aan groepen studenten en jongeren, uitgezonderd leden van Scouting Nederland.

Nieuwbouw

Sinds 2016 hebben we, met dank aan onze vrijwilligers, een nieuw clubhuis met meer ruimte en betere verhuurmogelijkheden. Hieronder wat foto’s van het proces.

Welkom ┬╗ Gebouw & Verhuur